Followers

Friday, June 3, 2011

PERTANDINGAN MENCIPTA LOGO KELAB RAKAN JELAJAH JOHOR

Hadiah berupa wang tunai berjumlah RM150.00

Tarikh tutup pada 11 Jun 2011

Kelab Rakan Jelajah Johor baru ditubuhkan bagi menarik penyertaan serta mengumpulkan anak-anak muda atau anak Johor di bawah sebuah komuniti. Kelab ini akan menganjurkan program sukan, rekreasi, kebajikan, khidmat sosial, penjelajahan, kebudayaan dan keagamaan.

Oleh itu, bagi sesiapa yang berbakat dalam seni reka, KRJJ menjemput anda untuk menyertai pertandingan mencipta logo bagi kelab ini. Penjelasan lanjut adalah seperti di bawah.

Cara Penyertaan

· Format logo: .jpeg (format .ai atau .psp diperlukan jika logo anda menang)

· Hantar ke email kelabjj@gmail.com

· Logo dilengkapi dengan penjelasan bagi ‘reka bentuk’ dan ‘keterangan’. Contoh: Lambang ini berbentuk bulat dengan gabungan simbol tiga orang bertindih serta perkataan Kelab Rakan Jelajah Johor. Lambang ini berwarna merah dan biru. Warna merah melambangkan keaktifan ahli dan warna biru melambangkan setia kawan serta kerja sama. Bentuk bulat melambangkan kebersamaan…

· Sila sertakan butir peribadi, iaitu nama penuh, nombor telefon dan alamat.

Syarat Penyertaan

· Setiap peserta hanya dibenarkan menghantar satu logo sahaja untuk dipertandingkan.

· Kelab Rakan Jelajah Johor berhak menggunakan logo yang menang dan ia menjadi hak rasmi kelab. Tiada sebarang tuntutan boleh dibuat oleh pencipta logo.

· Peserta hendaklah warga negara Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan menetap di negeri Johor.

· Reka bentuk logo hendaklah asli, iaitu hasil idea sendiri. Tidak dibenarkan meniru atau menyerupai logo lain. Dalam hal ini, pihak KRJJ berhak membatalkan penyertaan pada bila-bila masa sekiranya terdapat unsur peniruan yang dikesan.

· Tiga logo terbaik akan dipilih untuk dicadangkan dalam mesyuarat agung persatuan. Logo yang mendapat undi popular dianggap sebagai pemenang. Pencipta logo yang menang akan diterima sebagai ahli KRJJ tanpa pembayaran yuran pendaftaran dan tahunan untuk tahun pertama. Keputusan panel adalah muktamad.

· Keputusan akan diumumkan pada: 20 Jun 2011